Heerlijke herfstbieren van Grolsch

Heerlijke herfstbieren van Grolsch! Nu met 10% korting.

 

Het is weer herfst, tijd om weer een heerlijk seizoensbier voor te schotelen waar uw gasten van kunnen genieten als nooit tevoren. Serveer dit najaar de beste herfstbieren van Grolsch! Van een volle gerijpte herfstbok tot aan een alcoholvrij herfstbier, aan iedereen is gedacht. Daarom is het tijd voor Grolsch!

Grolsch staat bekend om 400 jaar vakmanschap en meesterschap. De bieren worden gebrouwen met de beste ingrediënten. Elk bier heeft een eigen signatuur, maar de bieren hebben altijd een typisch Grolsch karakter: Vol van smaak en rijk aan ingrediënten.

 

Grolsch Rijke Herfstbok
Alcoholpercentage:
 6,6%
Rijke Herfstbok is een traditioneel ondergistend gebrouwen seizoensbier met een aangename, zacht zoete smaak. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van karamel en de subtiele tonen van kaneel, rozijnen en bosbessen. Robijnrood van kleur met een mokkakleurige schuimkraag.


Grolsch Gerijpte Herfstbok
Alcoholpercentage:
 6,6%
Gerijpte Herfstbok is een speciale editie van Herfstbok die ze onder ideale omstandigheden hebben laten rijpen in de munitiebunkers van vliegveld Twenthe. Omdat het een natuurproduct is, ontwikkelt de smaak zich in de fles verder: van een jonge, zachtzoete Bok naar een gerijpte, volmondige Bok. Bij het proeven gaat de aandacht uit naar de rijpe tonen van karamel, rozijnen, rood fruit en de ronde afdronk.

 

Grolsch Herfstbier 0.0%
Alcoholpercentage:
 0,0%

Grolsch Herfstbier 0.0% is zacht zoet van smaak met het aroma van karamel en de subtiele tonen van chocola, rozijnen en koffie. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken is Meesterbrouwer Guy Evers er opnieuw in geslaagd om op geheel natuurlijke wijze een smaakvol, alcoholvrij speciaalbier te brouwen.

Jason Wasker
Jason Wasker 23 September 2022