Zeeuwse Gin, Zeeuwse Vodka en oesters

Zeeuwse Gin, Zeeuwse Vodka en oesters: kortom, Zeeuws genieten! 

Het Oesterseizoen is traditioneel weer van start gegaan in september. De Zeeuwse oester is natuurlijk één van Zeeland's delicatessen. Dit schelpdier is populair door de heerlijke zoute, frisse en zilte smaak. Ideaal om rauw te eten of te pocheren, bakken en te gratineren. Laat uw gasten tijdens het oesterseizoen echt genieten op z’n Zeeuws: “Zak mah zehhe”.

Serveer een heerlijke Zeeuwse Vodka bij verse oesters of laat uw gasten genieten van de waanzinnige combinatie van gin & oesters. Al jarenlang gegarandeerd een succes!


Vodka Oyester 44
Een ongefilterde Zeeuwse Vodka met een volle, zachte en licht ziltige smaak. Deze Vodka kun je het best puur en licht gekoeld drinken of in een mix met bijvoorbeeld appelsap of als Bloody Mary met tomatensap.

 

Hermit Dutch Coastal Gin
Gemaakt van gezuiverd Oosterscheldewater wat voor een verrassende zilte finish zorgt. De Hermit Gin is een frisse en levendige Gin die in kleine oplagen gemaakt wordt. Geproduceerd met onder andere schillen van diverse citrusvruchten, jeneverbessen en korianderzaad waardoor hij zijn kenmerkende smaak krijgt. Dit alles aangevuld met acht plantaardige ingrediënten voor een extra diepte en verfijnde complexiteit. Een heerlijke gin die perfect matcht met oesters en zeekraal.

Jason Wasker
Jason Wasker 02 September 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker