Nieuwe herfstbieren van Brouwerij de Molen

Laat uw gasten genieten van de nieuwe herfstbieren van Brouwerij de Molen!De dagen worden korter en de bladeren vallen langzaam van de bomen, u hoort het al. Het is bijna herfst. Voor elke bierliefhebber betekent dat maar een ding: genieten van de lekkerste herfstbieren!

Deze periode hebben we 2 waanzinnige topbieren van Brouwerij de Molen die uw gasten moeten proeven! De Molen staat bekend om haar brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Er worden hier veelal bieren gebrouwen in stijlen die de eigen voorkeur hebben. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en proberen de brouwers van de Molen zo vooral originele en progressieve bieren te creëren.

 

De Molen – Bok & Poot
Type bier: Bokbier
Alcoholpercentage: 6,3%

What if.... bokkenpootjes en bockbier elkaar tegenkomen in een bier? Dat levert een mindblowing bockbier op! Verwacht de smaak van amandel meringue en chocolade.

 

De Molen – Peer & Walnoot
Type bier: Barley Wine
Alcoholpercentage: 9,5%

Voor de Peer & Walnoot heeft De Molen ervoor gekozen om een lichtere Barley Wine te maken waardoor de rijpe vruchten aroma’s wat afgezwakt worden maar de zoetkracht behouden blijft. 

Jason Wasker
Jason Wasker 01 September 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker