Russell & Co lemonades

Russell & Co: originele lemonades met heerlijke smaken van vroeger! 

Russell & Co creëert lemonades geïnspireerd op originele recepten om de authentieke uitgesproken smaken van vroeger terug te brengen. De oorsprong van het Russell & Co gaat terug naar 1887, toen Josiah Russell een fabriek in Rotterdam opende. Met deze beroemde mixers kunnen mensen met een voorliefde voor het buitengewone genieten van hun favoriete drankjes.

 

Russell & Co Spiced Orange Lemonade
Als de zomer een smaak zou hebben, dan zou het Russel & Co. Spiced Orange zijn. De vers geplukte sinaasappels laten ons bij het pellen al watertanden! Om het nog warmer te krijgen hebben ze de exotische smaakmaker 'Kurkuma' toegevoegd. Maar laat je niet te snel inpakken, want de gember kick staat paraat. Laag in suiker.


Russell & Co Botanical Rose Lemonade
Rozen worden al duizenden jaren geteeld vanwege hun schoonheid en geur. Maar Josiah Russell heeft ervoor gezorgd dat ze er met de Botanical Rose Lemonade nog beter van kunnen genieten. Deze elixer heeft de smaak van zoete liefde, terwijl het weinig suiker bevat. Een droom die uitkomt!

 

Russell & Co Sicilian Lemonade
Vanuit de heuvels van Sicilië worden de beste citroenen verzameld om Russell's Sicilian Lemonade mee te maken. De soort citroenen die wordt gebruikt is nog steeds dezelfde als die in het originele recept uit 1887 stonden. Waarom? Omdat de Siciliaanse citroenen extra zoet zijn door hun lange rijping in de zon. Limoen en een vleugje komkommer zorgen ervoor dat deze soda perfect in balans is. Laag in suiker.


Jason Wasker
Jason Wasker 01 September 2022