Pater linus Blond & Tripel in prijs verlaagd!

Pater Linus Blond & Tripel op vat: nu in prijs verlaagd! 

Pater Linus staat bekend om zijn meesterlijk gebrouwen bieren in Belgische traditie. De naam Pater Linus is te danken aan “Broeder Linus”. Een bijzonder mens, de eerste die de geest van de benedictijnse orde naar de Meschede (stad in Duitsland) bracht. Ter ere hiervan en vooral ter ere van de erfenis van de de abdij is “Pater Linus” ontstaan.

Van maandag 5 september t/m: zondag 2 oktober zijn Pater Linus Blond en Pater Linus Tripel op vat extra scherp geprijsd! 


Pater Linus Blond
Pater Linus is een soepel blond abdijbier (6,5% vol.) met een volle smaak. Tonen van perzik en appel verwennen uw smaakpapillen. De lichtbittere afdronk is dit meesterwerk goed doordrinkbaar.

 

Pater Linus Tripel
Deze zachte Belgisch Tripel (8% vol.) is meesterlijk gebrouwen met drie verschillende moutsoorten. Dit verfrissende smakelijke speciaalbier van hoge gisting is donkerblond met een vleugje rood van kleur. Zijn fijnmazig Belgische gistkarakter zorgt voor een aantrekkelijk evenwicht van fruitige aroma‘s met tonen van sinaasappel, mandarijn en banaan. Later proef je een vleugje honing welke resulteert in een zuivere, zachte bittere afdronk.Jason Wasker
Jason Wasker 31 Augustus 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker