Jever Fun

Jever Fun: een alcoholvrije pilsener, vol van karakter met 0 gram suiker!

 

Jever Fun is dé ideale drank voor iedereen die zin heeft in een echte biersmaak - maar zonder alcohol actief wil blijven of gewoon op zijn voeding wil letten. Dankzij het speciale brouwproces bevat Jever Fun 0 gram suiker en minder calorieën.

Het wordt gebrouwen als een vol bier (´Vollbier´). Daarna wordt de alcohol in een uitermate zacht proces verwijderd, waarbij de typische bieraroma's achterblijven. Zo ontstaat het alcoholvrij bier met karakter: onderscheidend, verfrissend en zonder suiker!


Het geheim achter Jever Fun
Jever Fun wordt gebrouwen als een echte Pilsener met bijzonder zacht brouwwater en een vleugje extra hop. De gisting is afgerond - in die tijd onttrekt de gist de suiker aan het wort, waardoor Jever Fun geen suiker bevat en dus zeer caloriearm is (15 kcal/100 ml).

Na de gisting wordt de alcohol bij een lage temperatuur voorzichtig uit het bier verwijderd. De typische bieraroma's, die alleen bij een hoge gisting ontstaan, blijven behouden. Het resultaat is Jever Fun - geen suiker, geen alcohol en laag in calorieën - maar met de volwaardige unieke Pilsener smaak.

Na de gisting wordt de alcohol bij een lage temperatuur voorzichtig uit het bier verwijderd. De typische bieraroma's, die alleen bij een hoge gisting ontstaan, blijven behouden. Het resultaat is Jever Fun - geen suiker, geen alcohol en laag in calorieën - maar met de volwaardige unieke Pilsener smaak.Jason Wasker
Jason Wasker 31 Augustus 2022