Rodenbach

Rodenbach: laat uw gasten genieten van deze heerlijke verfrissende en intense speciaalbieren!


Rodenbach is een soort brouwerij dat een blijvende indruk achterlaat. Hier dragen gepassioneerde brouw- en keldermeesters zorg voor de perfecte smaak van de bekende 'Rodenbach bieren’.

In 294 eikenhouten foeders (vaten) rijpt uitzonderlijk bier van gemengde gisting. Het resultaat zijn bieren die net even anders zijn dan je verwacht. Verfrissend en intens. De familie Rodenbach is geen doorsnee familie. Ze namen deel aan de veldtocht van Napoleon in Rusland, schreven het Belgische volkslied en richtten in 1836 brouwerij Rodenbach op. De familie ontwierp een geheel eigen rijpingsproces voor Rodenbach.


Rodenbach, voor elk moment!
Of het nu zomer is, herfst, winter of lente… Rodenbach kan altijd! Door de diversiteit aan bieren kunt u elke klant laten genieten van deze heerlijke bieren. Rodenbach FruitAge en Rodenbach Classis, de topbieren van Rodenbach zijn t/m: zondag 4 september in prijs verlaagd!Rodenbach FruitAge
Rodenbach FruitAge is een heerlijk fris fruitbier. Geschonken in een aperitiefglas en geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Een echte dorstlesser van 3,9% alcohol, gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en zónder kunstmatige toevoegingen!


Rodenbach Classic
Rodenbach is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. Rodenbach bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

Jason Wasker
Jason Wasker 29 Juli 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker