Sir James Spritz

Sir James Spritz: een heerlijk alcoholvrij alternatief voor de Aperol Spritz!


Het populairste oranje aperitief is natuurlijk de Aperol Spritz, ontstaan in het land van de pasta’s en pizza’s, Italië! Inmiddels is deze in ons land ook niet meer weg te denken. Heerlijk genieten op een terras met vrienden of de zon onder zien gaan met dit kleurrijke heerlijke oranje drankje!


U wilt natuurlijk ook een alcoholvrij alternatief kunnen aanbieden aan uw gasten. Dat kan met Sir James Spritz! Een heerlijk alcoholvrij alternatief van topkwaliteit.

Sir James Spritz Aperitif
Sir. James 101 Bitter Aperitif heeft een licht bittere en frisse smaak. Natuurlijke aroma's en extracten van sinaasappel en kruiden zoals rozemarijn, salie, kruidnagel en nootmuskaat worden gebruikt om deze drank te maken. Het perfecte alcoholvrije alternatief voor een Spritz-aperitief.


Exclusief en stijlvol
De botanische fles vorm in combinatie met de handige trek-sluiting ziet er stijlvol uit. Het etiket heeft structuur en is van hoge kwaliteit met unieke elementen in het ontwerp die zorgen voor een exclusieve 'look and feel'. Doordat de drank al pre-mixed is en een eenvoudige opening heeft is het optimaal voor gebruiksgemak, zowel binnens- als buitenhuis.

De voordelen van Sir James:
Kwalitatieve uitstraling: mooie 'single serve' fles om aan tafel te serveren of aan de bar.

  • Tijd en geld besparend: geen open flessen of extra mixers/tonics benodigd.
  • Consistente kwaliteit: want de dranken zijn al pre-mixed.
  • Goede marge: iedere verkochte fles draagt bij aan een bovengemiddelde groei
    van de brutomarge.
Jason Wasker
Jason Wasker 28 Juli 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker