Scheldebieren

Scheldebrouwerij: bier dat nooit teleurstelt en nooit verveelt!


De Scheldebrouwerij brouwt sinds 1994 met gevoel en verstand bier voor wie van bier houdt! Iedere slok speciaal Scheldebier komt uit hun eigen brouwerij, met zorg en liefde opgebouwd. Een ambitieuze brouwerij waar met bezieling gewerkt wordt om voor elk wat nats te brouwen. Bieren met het gevoel van toen en de smaak van nu.

Zij blijven trouw aan tradities, maar zijn altijd op zoek naar een prikkelende balans tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal. Door bewust niet te filteren en met hergisting op de fles streven zij naar het puurste resultaat. Naast de natuurlijke grondstoffen proeft u geduld en gedrevenheid terug in alle karaktervolle smaken. Bevlogen brouwen is hun specialiteit, bierbeleving uw plezier.


Nieuwe visuele look:
Een grootse transformatie die al jaren op de verlanglijst van de brouwers stond was een visuele upgrade. Scheldebrouwerij houdt gelijke koers in brouwen, maar gooit haar uitstraling over een frisse boeg en stapt over naar een compleet nieuwe lijn met een heldere lay-out, duidelijke communicatie en kleurrijke vormgeving.

Profiteer t/m: zondag 4 september van extra hoge korting op onderstaande topbieren van De Scheldebrouwerij: Lamme Goedzak, Zeezuiper en Dulle Griet.


Jason Wasker
Jason Wasker 28 Juli 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker