Texels Skiller Wit

Texels Skiller Wit
Een wit schuimende, lichtgele dorstlesser met frisse afdronkHet is hartje zomer, de zon schijnt en de temperaturen stijgen. Wat is er dan lekkerder dan een fris ijskoud speciaalbier welke goed doordrinkbaar is met een niet al te hoog alcoholpercentage? Dan is Texels Skiller Wit de perfecte keuze om te schenken aan uw gasten!


Hoe de naam Texels Skiller Wit is ontstaan?
De naam Skiller komt voor veel mensen niet gelijk bekend voor. Op Texel is het een naam die iedereen wel degelijk kent. De naam is geïnspireerd op het karakteristieke  vissersdorp Oudeschild, ‘Ouweskil’ in het Texels, hier is ook de bierbrouwerij gevestigd.


Ambachtelijk gebrouwen bier
Texels Bierbrouwerij heeft met de ‘Skiller Wit’ een bijzondere verrassing op aarde gebracht. Dit bier wordt zoals u van Texels gewend bent ambachtelijk gebrouwen. Het bier is ongefilterd en wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals  Texelse gerst en tarwe.


Fris witbier met romige smaak
Texels Skiller Wit is een waanzinnig lekker verfrissend witbier (5% vol). Hij is vol een romig van smaak, met een hint van citrus en kruiden is het een zalige dorstlesser om te drinken tijdens deze zomer!


Tip: Texels Skiller Wit smaakt heerlijk in combinatie met vis, zomerse salades of oosterse gerechten!


Jason Wasker
Jason Wasker 21 Juni 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker