Duvel 6,66%

Duvel 6,66%: een Duvels lekker speciaalbier!

Duvel 6,66% is een waanzinnige lekkere Duvelse combinatie. Het is een Belgisch Blond speciaalbier met fruitige aroma’s dankzij het gebruik van sinaasappelschil en maar liefst 6 verschillende hoppen. Het bier heeft een mooie natuurlijke troebel wat de smaak natuurlijk alleen maar ten goede komt!

Fris speciaalbier en Duvels doordrinkbaar

Op het eerste oogpunt heeft Duvels 6,66% veel weg van de klassieke Duvel. Tijdens het inschenken ontstaat er bovenop het goudgekleurde bier een volle herkenbare schuimkraag. De licht fruitige en frisse smaak maakt dit bier heerlijk doordrinkbaar. De volmondige zachte afdronk is daarbij de kers op de taart!


De reden waarom Duvel 6,66% wordt gedronken?

Er zijn 666 goede redenen te verzinnen om een verfrissend Blond Duvels speciaalbier te drinken! ‘Het regent niet vandaag’, Dit bier is toch niet in de kerk gebrouwen!’, ‘Omdat Duvel 666 meerdere keren goud heeft gewonnen!’. Kortom, genoeg redenen om uw gasten kennis te laten maken met dit Duvels lekkere bier.

 

Wist u dat Duvel 6,66% in zijn lanceringsjaar al 2x goud heeft gewonnen!

  • Gouden medaille in de categorie Haute Fermentation/Blonde op Le Concours International de Lyonbieren 
  • Gouden medaille in de categorie Belgian Style Hoppy Blond op de International Beer Challenge in het Verenigd Koninkrijk


Jason Wasker
Jason Wasker 21 Juni 2022