Nieuw: Incapablo (Mexican Lager)

Nieuw: Incapablo
'Het Mexicaanse zomerbier van Dutch Bargain'


Friszoete Mexican Lager voor in de Zomer
Dat Dutch Bargain voortreffelijke bieren maakt weet natuurlijk iedereen. Deze zomer zijn ze terug met een vernieuwde Incapablo. Ai Caramba! Dutch Bargain verfrist elk terras met de kleurrijke Mexican Lager, Incapablo (2022). Een friszoete dorstlesser met toetsen van citrus (4,3% vol). Serveer ‘m ijskoud rechtstreeks uit de fles met een limoentje!


Ontstaan van Dutch Bargain
Dutch Bargain is opgericht in 2016 in Groede, een klein dorpje in Zeeland. Het biermerk is opgericht door de 3 vrienden: Marc Menue, Stijn Jordans en Thibo Baccarne. Met ‘Dutch Bargain’ als merk willen de metgezellen de Nederlandse (en later Europese en wereld-) markt veroveren. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Ze brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan wereldse biercultuur, vanuit het zonovergoten mooie Zeeland.


Unieke bieren met verrassende smaken
Dutch Bargain bieren kunnen we omschrijven als eigenzinnig, impulsief en ondeugend! Ze mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Kenmerkend voor alle bieren zijn de complexiteit, unieke toevoegingen en de perfecte balans tussen alle smaakcomponenten.


Jason Wasker
Jason Wasker 03 Juni 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker