Schulp Vruchtensappen

Schulp Vruchtensappen
Puur sap voor de liefhebber! 

Albertus Schulp begint in 1861 als pachtboer op één hectare grond in Breukelen langs de rivier de vecht, vijf generaties Schulp groeien in dit gebied op als fruittelers. In 1995 besluit Albert Schulp om zich naast het fruit telen ook sappen te gaan produceren. Een goede keuze, want sinds 95 maakt Schulp vruchtensappen, puur, natuurtroebel met een verrukkelijke smaak!


Oer-Hollands fruit gebotteld op eigen bodem
Schulp gebruikt bij voorkeur Hollands fruit, afkomstig van fruittelers in de nabije omgeving. Dit geldt ook voor de dubbelsappen zoals: appels, peren, aardbeien en blauwe bessen. 

Het volledige proces van het persen tot bottelen vindt plaats in eigen huis. Op deze manier beperkt Schulp de foodmiles, afstand die producten afleggen van ‘grond tot mond’.


Bewuste keuzes
De familie Schulp is van oudsher gevestigd in de Vechtstreek, onderdeel van het Groene Hart. Ze zijn zich zeer bewust wat het Hollandse land hun te bieden heeft, hier zijn ze de dan ook erg zuinig op.

Zo wordt naast het zelf opwekken van groene energie de restproducten van uitgeperst fruit naar de buurman-boeren gebracht. Dit wordt gebruikt voor veevoer, het overige afval wordt zorgvuldig gescheiden, waardoor er nagenoeg geen restafval overblijft. 


Biologische vruchtensappen
Laat uw gasten nu de heerlijke Biologisch appelsap, appel & aardbei of de waanzinnige appel & vlierbes proeven van Schulp. De zeer smaakvolle biologische sappen worden geperst uit biologisch geteeld fruit. Schulp is gecertificeerd verwerker van biologisch fruit.
Jason Wasker
Jason Wasker 02 Juni 2022