Geniet van de beste kreeftenwijnen

Geniet van de beste kreeftenwijnen.
Nu met 10% korting!

Het is weer zover, we kunnen weer genieten van het kreeftenseizoen. Bij een heerlijke vers klaargemaakte Oosterscheldekreeft of kreeftensoep mag een bijpassende wijn natuurlijk niet ontbreken. 


Welke wijn drink je bij kreeft?
Kreeft in combinatie met de Chardonnay druif zorgen natuurlijk voor het ultieme genot! Maar er zijn er meer, zo zorgen ook de Viognier en Godello met hun frisse smaken ervoor dat deze combinatie een heerlijke verrijking vormt voor de mond van uw gasten.

 

Wist u dat de eerst gevangen Oosterscheldekreeft van 2022 werd geveild voor 42.500? De gelukkige bezitter van deze Zeeuwse delicatesse is firma Aquamossel-Triton uit Yerseke


Bekijk hieronder onze selectie kreeftenwijnen. Nu tijdelijk met 10% korting. Geldig t/m zondag 5 juni


Haras De Pirque Chardonnay
Harmonieuze wijn met delicate tonen van gedroogd (citrus) fruit en lichte eikentonen. De balans tussen de frisse zuren en de mineraliteit geeft een elegante wijn met een lange afdronk.


Land: Chili, Casablanca Valley
Druif: Chardonnay
Alcohol: 13%


Dominio De Tares La Sonrisa De Tares
La Sonrisa de Tares kenmerkt zich door een heldere citroengele kleur. Deze Godello heeft een eigenzinnige, minerale neus met tonen van appel, witte bloemen, citrus en honing. Een volle, sappige smaak van citrusfruit, witte bloemen, een romige textuur en lange afdronk.

Land: Spanje, El Bierzo
Druif: Godello
Alcohol: 12,5%

 

Chanson Chablis
Mooie, heldere kleur met groene zwemen. Aromatisch met citrusfruit en complexe minerale tonen in de neus. Fris in de mond met voldoende pure fruitsmaken. Het geheel is mooi in balans met een lange, frisdroge afdronk.

Land: Frankrijk, Bourgogne
Druif: Chardonnay
Alcohol: 13%


Francois Lurton Domaine Les Salices Viognier
De wijn is lichtgeel en helder van kleur. Een intens bouquet van abrikozen, rozen, bloesem, brioche en hazelnoten. Aromatisch, zacht en rond van smaak, in balans door een fris zuur met perzik en specerijen in de afdronk.

Land: Frankrijk, Languedoc
Druif: Viognier
Alcohol: 13%


Jason Wasker
Jason Wasker 04 Mei 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker