Nieuw! Butcha soda's

Nieuw, Butcha! Heerlijke soda’s met diepgang en unieke

smaakcombinaties!

Butcha Wild Fermented Drinks van Siewerd Nicolai en de oprichters van Brandt & Levie is gemaakt op basis van Kombucha fermentatie, natuurlijke ingrediënten zoals vruchtensappen, kruiden en waanzinnige specerijen.

Butcha wordt ambachtelijk gemaakt, met échte aandacht in kleine handgemaakte batches gemaakt in de meest duurzame brouwerij van Europa. De basis is biologische zwarte thee uit India. Nadat de thee zorgvuldig is gebrouwen, worden hier biologische rietsuiker en een combinatie van gisten en bacteriën aan toegevoegd. Dan volgt een dertig-dagen-lang fermentatieproces waarbij alle suikers volledig worden 'opgegeten'. Als deze compleet weg zijn, worden er extra ingrediënten toegevoegd zoals vruchtensappen, kruiden en specerijen waarna het een weekje rust om volledig op smaak te komen.

 

Diepgang en unieke smaken
De tot opgeleide chef-koks creëerden met hun culinaire achtergrond een mooie range ambachtelijks alcoholvrije soda’s met diepgang en unieke smaakcombinaties! Met Butcha proef je de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout en bitters. Van dit resultaat wordt iedereen vrolijk! Butcha is geschikt als vervangende dorstlesser of te serveren in een cocktail.

 

Proef de waanzinnige smaken van Butcha:

Ginger & Limeleaf
Een bio kombucha gebrouwen met verse gember en limoenblad.
Kruidig, knapperig, geurig, kruidig

Hop & Grapefruit
Een bio kombucha gebrouwen met citra-hop en eik.
Bitter, bloemig, eiken

Raspberry & Magnolia
Een bio kombucha gebrouwen met framboos en hibiscus.
Zoet, rood fruit, knapperig, bloemig

Blood Orange & Bergamot
Een bio kombucha gebrouwen met bergamotschil en rode peper.
Pittig, citrus, aromatisch


Jason Wasker
Jason Wasker 03 Mei 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker