Disaronno Amaretto & Velvet actie!

Disaronno actie:
nu extra korting op de Amaretto en Velvet!


Disaronno Velvet
Perfect voor liefhebbers van creamlikeurs met een intens aroma: de karakteristieke smaak van 's werelds meest gedronken Italiaanse likeur is verrijkt met onverwachte nuances. Disaronno Velvet is verrassend zacht en combineert vakkundig en harmonieus het kenmerkende DNA van Disaronno Originale, die hele generaties voor zich heeft gewonnen, met fluweelzachte tonen die hun stempel drukken.

Een variant die absoluut over ijsblokjes moet worden geproefd voor een echte tasting experience die de unieke en frisse smaak naar een hoger niveau tilt. Disaronno Velvet is de ideale keuze om de lente van 2022 te verfrissen, ook dankzij het lage alcoholpercentage (17%).


Disaronno Amaretto
‘Hét voorbeeld van de Italiaanse levensstijl’ zo wordt Disaronno Amaretto gezien en daardoor gekenmerkt als ‘The world's favourite Italian liquor’. De iconische fles met rechthoekige dop straalt stijl, elegantie en modern uit.

De ‘Originale’ staat bekend om zijn heerlijke zachte likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen, bitterkoekjes en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden. Dit pareltje van Disaronno wordt inmiddels verkocht in meer dan 160 landen!


Disaronno Amaretto & Velvet zijn t/m zondag 8 mei in prijs verlaagd!


Jason Wasker
Jason Wasker 06 April 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker