Franklin & Sons softdrinks

Ontdek Franklin & Sons
Ambachtelijke, exclusieve softdrinks

 

Franklin & Sons bestaat al sinds 1886, in dit jaar zagen de frisdrankproducten van de drie gebroeders Franklin voor het eerst het levenslicht. Ze begonnen met het verkopen van een zelfgemaakt frisdrank assortiment in 171 High Street, Rickmansworth in Londen. En met veel succes, Ruim 100 jaar later zijn ze niet meer weg te denken!


Waarom Franklin & Sons?
Franklin & Sons staat bekend om hun ambachtelijk bereide frisdranken met zeer unieke ingrediënten wat zorgt voor hun specifieke natuurlijke en verfrissende smaak. Al hun dranken bevatten alleen natuurlijk aroma’s en kleurstoffen. Verder komen er geen bewaarmiddelen of extra zoetstoffen aan te pas.


Franklin & Sons Elderflower Lemonade
Volle, gele citroenen worden speciaal geselecteerd in Sicilië. Vervolgens worden ze met grootste zorgvuldigheid geperst om een ​​volheid aan smaken van citrus te geven. Deze worden mooi in evenwicht gehouden door een vleugje jeneverbes en verfrissende florale tonen van de vlierbloesem. Suikerarm maar vol van smaak.


Franklin & Sons Raspberry 
Strawbwerry en raspberry samen zijn een explosie van zomervruchten, wat over gaat in een subtiele pepertoets, mooie mix.

 

Hoe te serveren?
Serveer deze frisse dranken gekoeld in een groot glas met ijs en zet de puntjes op de i door te garneren met wat fruit. Franklin & Sons softdrinks kunnen dienen als echte cocktail, alleen dan zonder alcohol of als perfecte mixer.


Jason Wasker
Jason Wasker 31 Maart 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker