Alcoholvrije Vinada wijnen

Exclusieve alcoholvrije Vinada wijnen


VINADA is een jong en exclusief wijnmerk wat sinds 2018 is opgericht door Jessica van Spaendonck. VINADA’s alcoholvrije wijn is in eerste instantie ontstaan uit eigenbelang: ze hield ontzettend van wijn, maar vanwege gezondheidsredenen werd dit in sommige gevallen afgeraden. Zij ontdekte dat er geen écht lekkere alcoholvrije wijnen verkrijgbaar waren en besloot zelf voor een alternatief te zorgen. Zo ging ze in gesprek met een aantal ervaren Spaanse wijnboeren en ambitieuze wijnliefhebbers, zo is VINADA ontstaan.

Wijn met smaak, stijl en klasse!
VINADA kenmerk zich door de nuchterheid gecombineerd met het varen van hun eigen koers. Geen ingewikkelde beschrijvingen, maar wijnen produceren die goed zijn! Door de exclusief ogende verpakkingen en waanzinnige smaken straalt VINADA stijl en klasse uit. Genieten van de beleving, maar zonder alcohol.

Weinig calorieën
Naast geen alcohol, bevat VINADA ook weinig calorieën, slechts 23 kcal per 100 ml. Op deze manier probeert VINADA een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke bewustwording omtrent alcohol en gezondheid.


Profiteer van maandag 7 augustus t/m zondag 3 september van 10% korting op  Vinada wijnen.


Jason Wasker
Jason Wasker 28 Juli 2023