Miraval Rosé

Nieuwe oogst Château Miraval Rosé: van wereldklasse & elegant!


Het gevoel en de beleving van de Provence overbrengen, dat is wat de wijnmakers met de Château Miraval Rosé willen bereiken. De nieuwste oogst van deze elegante zalmkleurige rosé is geproduceerd door Brad Pitt en Angelina Jolie, onder leiding van Marc Perrin en proeft naar wereldklasse!

In 2008 kochten zij samen het landgoed Chateau Miravel. Samen met de familie Perrin produceren ze voortreffelijke wijnen van hoog niveau op dit landgoed. Een leuk detail om te weten: dit was ook hun trouwlocatie.

Château Miraval Rosé
De biologische zalmkleurige rosé heeft in de neus geuren van aardbei, frambozen en witte bloemen. Het samenspel van de Cinsault, Grenache, Rolle en Syrah druiven komen compleet tot zijn recht. In de smaak proef je frisse zuren en mineraliteit. Hij is heerlijk om van te genieten als aperitief en goed te serveren bij vis en salades.

“De geest van de Provence wordt uitvergroot in de finesse en frisheid van de smaken. Het uitzonderlijke terroir van Miraval vangen we in één fles, met gratie en finesse”
 – aldus Brad Pitt over de nieuwste Vintage 2021.
Jason Wasker
Jason Wasker 04 Maart 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker