Bon Secours

Ontdek Bon Secours bieren.
Uniek in soort en smaak!

Bon Secours wordt gebrouwen door Brasserie Caulier en is vernoemd naar de plek waar het wordt gebrouwen in België. Al meer dan 20 jaar worden de bieren zelfstandig geproduceerd, waarbij ruime kennis en ervaring is doorgegeven door 4 generaties. Ze willen bierliefhebbers de unieke smaken leren ontdekken. Daarom is er bewust voor gekozen om te brouwen met traditionele productietechnieken waardoor ze deze speciaal bieren niet hoeven te filteren en te pasteuriseren en geen koolzuurgas moeten toevoegen. Bon Secours bieren zijn herkenbaar door hun beugelsluiting.


Hoge kwaliteit & exclusief
Naast de opmerkelijke kwaliteit van ons putwater (de streek staat immers bekend om vele waterbronnen) gebruikt onze meester-brouwer enkel de beste suikers, hop en mout dankzij een kleine selectie van plaatselijke leveranciers, zo blijft Bon Secours exclusief.


Soorten bier
Bon Secours biedt een breed scala aan speciaal bieren in elk soort. Van Fruitbier tot Tripel, geschikt voor elk moment.
Laat je gasten de unieke smaken ontdekken van Bon Secours bieren!

Bon Secours Tradition Blonde (8%)
Bon Secours Blonde is het oudste bier in het assortiment van Brasserie Caulier.
De smaak is fruitig en de kleur is blond tot amberkleurig. Het bier smaakt kruidig en vol in de mond en de afdronk is bitter met een lichte zoetigheid.


Bon Secours Héritage (8%)

Ambachtelijk gebrouwen bier door Brasserie Caulier, dit bier heeft een unieke smaak van karamel en kersen. De afdronk is aan de droge kant en licht bitter.

Bon Secours Prestige (9%)
Bon Secours Prestige is een echte Tripel, dankzij de drie granen; gerst, tarwe en haver krijgt het bier een gevarieerde en complexe smaak.
De smaak is rond met kruidige toetsen en noten van citrus met een licht uitgesproken bitterheid.


Jason Wasker
Jason Wasker 03 Maart 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker