Dutch Head Rum

Een mannendroom voor de West-Brabantse vrienden; een internationale hit scoren met hun eigen rum en een premium rum ontwikkelen in samenwerking met één van Nederlands grootste artiesten; Danny Vera!

The Bastard Edition
The Bastard Edition is een blend van 2 rums uit Panama van 6 en 8 jaar oud. Venezuela van 8 jaar, Guatemala van 3 jaar en Dominicaanse Republiek van 5 jaar. De toevoeging van een kleine hoeveelheid oer-Nederlandse basterdsuiker maakt deze rum volgens de kenners: "De perfecte rum blend met een expliciete zoete geur, unieke smaak en een heerlijk lange afdronk, vergelijkbaar met dat van een verfijnde whisky of cognac. "

The Danny Vera Edition
In nauwe samenwerking tussen de masterblenders van Dutch Head en één van Nederlands grootste artiesten; Danny Vera zelf werd deze geweldige Premium Rum ontwikkeld!

The Danny Vera Edition is een blend van 5 rums, waarvan 2 rums uit Venezuela van 2 en 8 jaar oud, Panama van 8 jaar oud, Guatemala van 3 jaar oud en Dominicaanse Republiek van 5 jaar. En dit zonder toevoeging van suikers en additieven. 

Bij beide edities is iedere fles genummerd en dus uniek. Tevens zijn de doppen voorzien van verschillende graveringen.Zoe van Aken
Zoe van Aken 04 Oktober 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken