Vier de zomer met Ilmiogusto!

Geniet van deze heerlijke Italiaanse wijncocktails!

Echte Italiaanse sprankelende wijn gecombineerd met heerlijk friszoet fruit en een beetje Italiaanse passie. Salute!

Ilmiogusto Limonsecco
De combinatie van frisse citroen en heerlijke Italiaanse sprankelende wijn kronen deze Limonsecco tot hét ideale zomerdrankje. Fris, bruisend, en met een lekkere kick.

Serveertip
Limonsecco drink je het liefst zo koud mogelijk! Leg de fles voor het uitschenken een paar uur in de koelkast of kort in de vriezer. Vul dan je glas met lekker veel ijs. Schenk de Limonsecco over de ijsblokjes en garneer met een schijfje citroen of verse munt.

Ilmiogusto Hugo Spumante
De Hugo van Ilmiogusto is de perfecte combinatie van zoete vlierbloesem, Italiaanse mousserende wijn en verse munt. Een elegante wijncocktail met een frisfruitige smaak. 

Serveertip
Hugo wijn staat bekend als een verfrissend Italiaans aperitief. Serveer deze fruitige wijncocktail met crushed ice. Maak dit zomerse drankje af met een schijfje citroen en verse muntblaadjes.

Ilmiogusto Melonsecco
Frisse watermeloen en Italiaanse wijn met een vleugje munt: het resultaat van de Ilmiogusto Melonsecco mag er zijn! Een heerlijk zomers drankje met een mooie Italiaanse bubbel en natuurlijke ingrediënten.

Serveertip
Vier de zon, de zomer en het leven met de heerlijk friszoete smaak van deze Melonsecco. Serveer de Melonsecco gekoeld. Vul een glas met een handje ijs en schenk hier de Melonsecco overheen. Top het glas af met heerlijke verse munt! Houd vervolgend deze sprankelende cocktail lekker koel in een bucket vol met ijs.

Ilmiogusto Amarenissima
Zacht roze en licht zoet, dat is de Amarenissima van Ilmiogusto. Een heerlijke kersenwijn met een al even opvallend roze wijnfles. Een uniek wijncocktail met natuurlijke ingrediënten en echt Italiaanse wijn. 

Serveertip
De Amarenissima is heerlijk als aperitief en is de kers op de taart van elk feestje. Serveer deze wijncocktail gekoeld. Vul een groot glas met een handjevol ijs en schenk het glas tot nét over de helft vol. Garneer het glas met een kers.

Haal jij ook het zonnige Italië naar jouw terras? Je viert het leven met de feestelijke wijnen van Ilmiogusto! 


Zoe van Aken
Zoe van Aken 06 Juli 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken