NIEUW: Cornet Alcohol-free

Cornet Alcohol-free: het Belgische antwoord op de vraag naar smaakvol alcoholvrij speciaalbier!

Brouwerij de Hoorn introduceert - één van de Belgische brouwerijen van Swinkels Family Brewers - de Cornet Alcohol-free! 
Een antwoord op de vraag naar een zacht en smaakvol speciaalbier, maar dan alcoholvrij. De basis voor het alcoholvrije bier is het krachtig blonde Cornet Oaked, waaruit de alcohol wordt onttrokken. Het alcoholvrije bier wordt hierna nogmaals ge-oaked, waardoor ook de alcoholvrije variant wordt gekenmerkt door de Cornet-signatuur.Cornet Alcohol-free combi-actie OP=OP
Profiteer nu van de Cornet Alcohol-free combi-actie. 
Bij bestelling van 2 kratten of één 20 liter fust Cornet Alcohol-free, ontvang je een GRATIS doos met 12x de Cornet Spirit.
De actie loopt tot en met 30 juli 2021. Cornet Spirit: bierdestillaat met beleving
De alcohol die vrijkomt bij het de-alcoholiseren van Cornet Alcohol-free gaat niet verloren. De rijke gedestilleerde alcohol van 35% wordt afgevangen en nogmaals ge-oaked met eikenhouten snippers. Het resultaat is de Cornet Spirit, doordat ze het destillaat nogmaals oaken, krijgt het een lichtbruine en heldere kleur. De houtsnippers zorgen voor een overweldigende, maar toch zachte smaak en een evidente link naar Cornet.

Zoe van Aken
Zoe van Aken 02 Juli 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken