NIEUW van Bobby's

NIEUW van Bobby's: makkelijk genieten in blik!

De unieke Bobby's Dry Gin is nu met maar liefst twee cocktails varianten verkrijgbaar in een on the go verpakking! De twee varianten zijn niet zomaar mixjes, nee, bij Bobby's Gin zijn ze een flinke stap verder gegaan om die geliefde bar-kwaliteit te evenaren en zich zo te te onderscheiden. 

Natuurlijk de originele Bobby's Gin & Tonic en wie zin heeft in een funky twist op de klassieker gaat voor de Bobby's Gin & Pink Lemonade.
Bij Bobby's Gin, aangevuld met een zelfgemaakte mixer, is er óók rekening gehouden met de garnering. Dat betekent dat in de Bobby's Gin & Tonic tonen van iconische combinatie sinaasappel en kruidnagel zitten.

De gebundelde kracht met de siroopmakers van Pinkyrose resulteerde in Bobby's Gin & Pink Lemonade. Aan deze mix (gin, siroop en soda) is grapefruit toegevoegd voor een complete smaakbalans. 

Net zoals de iconische flessen van Bobby's Gin, zijn ook de nieuwe blikjes aangekleed met het herkenbare Indonesische Ikat-patroon. Beide cocktails zijn dus 'ready to drink' en daarom geschikt om direct aan jouw gast te serveren, en ze zijn ook nog eens deze maand bij ons in de aanbieding! 

Zoe van Aken
Zoe van Aken 02 Juni 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken