Dare to Drink Different

Hét wisselprogramma voor de horeca

Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Dat kan met een regelmatig wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda's, hard seltzers en misschien wel die nieuwe trend die er aan zit te komen! Speciaal geselecteerd door de biersommeliers van Swinkels Family Brewers, experts op dit gebied! Iedere 2 maanden heb je de keuze uit een ruim assortiment bieren waar je jouw klanten mee kunt verbluffen!

Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens, hoef je niet elke keer van glaswerk of taplens te wisselen. Door middel van video's en whatsapp flyers waarin hun biersommeliers je kort maar krachtig informeren, kun je jouw personeel heel gemakkelijk online trainen! Wil je jouw gasten met een coole post op Social Media aanspreken? Dan krijg je deze ook toegestuurd vanuit Swinkels Family Brewers. Probeer eens iets anders
Verrassende smaken in speciaalbier, maar ook in alcoholvrij bier. En zelfs in soda's, hard seltzers, en die nieuwe trend die er aan zit te komen. Voor wie nieuwsgierig is naar nieuwe smaaksensaties valt zoveel te ontdekken! En precies dat is waar 'Dare to Drink Different' voor staat: verrassende smaken van kleine en grote brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door een team van gepassioneerde biersommeliers. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen jouw klanten of gasten er eens goed voor gaan zitten: genieten van de verrassende smaaksensaties!

De stappen
1. Meld je aan!
Meld je aan via Daretodrinkdifferent.nl en ontvang iedere twee maanden een update van de deelnemende bieren!

2. Bestellen?
Ben je al klant bij World of Drinks en wil je bieren bestellen? Dan kan dit via jouw persoonlijke bestelomgeving. Meld je aan en bestel de bieren onderaan deze pagina!

3. Deel je bieren!
Download hier alle gave afbeeldingen en filmpjes om te delen met jouw personeel en horecagasten: https://zakelijk.daretodrinkdifferent.nl/nl/nl.html

Het POS startpakket
Bestel na het inschrijven voor het Dare to Drink Different programma een gratis POS startpakket! In dit pakket zitten 12 glazen, twee rollen vilt en een taplens naar keuze. Bestel het POS pakket hier: https://swinkelsfamilybrewers.leadfamly.com/dare-to-drink-different-pos-pakket


Programma juni/juli


Mongozo Buckwheat White
Zoals je van een witbier verwacht krijg je een zacht, romig en friszuur bier - dat glutenvrij en Fairtrade is. Kortom: een volwaardig witbier, zonder gluten. 

Bierstijl: Witbier
Alcoholpercentage: 4,8%
Lekker bij: milde tot pittige exotische gerechten

 

Uiltje FF Lekker Met Je Bek In Het Zonnetje
Gewoon ff lekker met je bek in het zonnetje zitten. Grassig, fruitig en frisbitter. Verstandig alcoholgehalte, toch vol van smaak

Bierstijl: Sesionable Pale Ale
Alcoholpercentage: 3,6%
Lekker bij: burgers, taco’s chili con carne

 

St. Bernardus Tokyo
Tokyo combineert frisse citrus tonen met een bloemig, kruidig, parfum. Geuren van banaan, appel en kruidnagel bekronen een verfrissend, kruidig, frisbitter bier.

Bierstijl: Witbier
Alcoholpercentage: 4,2%
Lekker bij: sushi, sashimi, zeebanket

 

Uiltje Wit
Zacht en lichtromig witbier met een toets van koriander in het aroma en verfrissend dankzij een hint van citroen in de smaak.

Bierstijl: Witbier
Alcoholpercentage: 6,0%
Lekker bij: witvis, asperges à la Flamande

 

Brewdog Silk Road
Volmondig dankzij de tarwe en haver, terwijl sappige mango en aromatische lychee een volle fruittoets geven.

Bierstijl: Lychee en Mango Hazy IPA
Alcoholpercentage: 6,5%
Lekker bij: lichtpittige Aziatische gerechten

 

Kerel Yuze Saison
Een blond bier van 5,5% alcohol, vlot drinkbaar, op smaak gebracht met de exotische smaak van yuzu die zorgt voor een frisse citrustoets. Aangevuld met een bloemig parfum van honing.

Bierstijl: Saison
Alcoholpercentage: 5,5%
Lekker bij: zeevruchten, gegrilde boerderijkip, asperges à la Flamande

Jason Wasker
Jason Wasker 07 September 2021

Eerdere blogs van Jason Wasker