Graham's Port

Graham's Port bestaat 200 jaar!

De broers William en John Graham begonnen een textielhandel in Porto in het noordwesten van Portugal. In 1820 namen ze 27 vaten Port aan als betaling van een schuld. De twee broers besloten vervolgens om zich te richten op het maken van de beste Port wijnen uit de Dourovallei. Dit heeft tot het ontstaan van Graham's Port-huis geleid. In de loop van deze tijd is Graham's uitgegroeid tot een veelgeprezen en onafhankelijk familiebedrijf.

Sinds de oprichting in 1820 is het doel van Graham's Port hartstikke duidelijk: ze willen de specialist zijn in productie van de allerbeste Port. Tegenwoordig wordt deze hoge reputatie nog steeds hoog gehouden. Alleen de crème de la crème van de druiven wordt gebruikt en het rijpingsproces vindt plaats in eikenhouten vaten. Het gehele proces wordt begeleid door ervaren en gedreven Port-specialisten. Het maken van de fijnst mogelijk Port is de missie van Graham's Port en dit realiseren ze door vooruitstrevend te blijven en hedendaagse technologie te balanceren met traditie. 

Graham's Port Fine Ruby en Fine Tawny zijn in de aanbieding voor €7,99 per fles. De actie loop tot en met 1 november 2020.

Zoe van Aken
Zoe van Aken 12 Oktober 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken