Old Captain Rum

Discover Old Captain

In de 17e eeuw werden de wereldzeeën druk bevaren door diverse schepen en allerhande kapiteins. Je had de brave borsten, die op zoek gingen naar specerijen, textiel of edelmetalen. Maar er waren ook rebelse kapiteins, die meer geïnteresseerd waren in de leuke dingen van het leven. Zoals lekkere dranken, waaronder rum.

De rebelse kapitein waar we het hier over hebben, struinde de Caribbean af, op zoek naar ingrediënten en rums uit Jamaica, Barbados, Cuba, Martinique, Puerto Rico en Trinidad. Later volgden vele andere kapiteins zijn voorbeeld. Maar omdat deze avontuurlijke zeerot de allereerste was, kreeg hij de bijnaam ‘Old Captain’.

De vele heerlijke rums van verschillende eilanden voegde hij samen tot verrassende blends. En zo ontstond uiteindelijk de ultieme receptuur voor Old Captain bruine rum en witte rum.

Drink Old Captain bruine en witte rum puur, on the rocks of in een verrassende mix. Denk terug aan de ontberingen die Old Captain heeft moeten doorstaan, waardoor wij nu kunnen genieten van zijn heerlijke ontdekkingen.

Old Captain Wit
Old Captain traditionele witte rum is een goed uitgebalanceerde combinatie van verschillende lichte soorten rum uit de Caribbean. De licht zoete en fruitige geur gaat harmonieus samen met zijn zachte smaak en mooie, droge afdronk. Niet alleen puur en on the rocks is Old Captain witte rum verrassend lekker, ook in een mix is het een regelrechte ontdekking.

Old Captain Bruin
Old Captain bruine rum is een krachtige blend van verschillende, authentieke Caribbean rums. Old Captain bruin heeft een zacht karakter en een uitgesproken aroma met fruittonen van abrikoos en pruimen. Drink hem puur, on the rocks of ineen mix en ontdek de ronde, zoete smaak.

De actieprijs is geldig tot en met 27-9-2020

Zoe van Aken
Zoe van Aken 01 September 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken