Disaronno Fizz Actie

Ontvang bij afname van 2 flessen Disaronno Originale en/of Velvet een doos GRATIS Disaronno Fizz glaswerk (OP=OP)!


Disaronno® Fizz: een drankje met weinig alcohol maar des te meer persoonlijkheid. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno® worden gecombineerd met sprankelende bubbels frisdrank en citroensap voor een frisse en dorstlessende cocktail: een originele en eigentijdse versie van een van de musts uit de mixologie, ideaal om je brunch nog specialer te maken.


NIEUW: DISARONNO VELVET

De iconische vorm in het wit gegoten, voor een romige en zijdezachte likeur met een unieke smaak: hier komt Disaronno Velvet, dé grote nieuwigheid van de zomer van 2020! 

Een nieuw product, perfect voor liefhebbers van creamlikeurs met een intens aroma: de karakteristieke smaak van 's werelds meest gedronken Italiaanse likeur is verrijkt met onverwachte nuances. Disaronno Velvet is verrassend zacht en combineert vakkundig en harmonieus het kenmerkende DNA van Disaronno Originale, die hele generaties voor zich heeft gewonnen, met fluweelzachte tonen die hun stempel drukken.

Een variant die absoluut over ijsblokjes moet worden geproefd voor een echte tasting experience die de unieke en frisse smaak naar een hoger niveau tilt. Disaronno Velvet is de ideale keuze om de zomer van 2020 te verfrissen, ook dankzij het lage 
alcoholpercentage (17%).

De iconische vorm van de fles met "vierkante dop" verandert van look en neemt een
zeer elegante en eigentijdse, volledig witte gedaante aan. 

Bij 2 flessen Disaronno in de mix (vb. 2x Disaronno Velvet, 2x Disaronno Originale 70cl en/of 100cl of 1x Disaronno Velvet in combinatie met 1x Disaronno Originale) ontvang
je nu een doos GRATIS Disaronno Fizz glazen (OP=OP)! 

De actie loopt tot en met 26 juli 2020


Zoe van Aken
Zoe van Aken 09 Juli 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken