Sir.Up Cordials

Krijg bij aankoop van 10 flessen Sir.Up een GRATIS Kilner Limonadetap 8L!
MoMe ontwikkelde een gamma van fruitige non-alcoholische cordials, om cocktails, mocktails en thee's naar een hoger niveau te tillen. Aangezien het merk enkel binnen de chocoladewereld gekend was, was een uitbreiding naar dit nieuwe productgamma een behoorlijke stretch. Een logische keuze was om onder MoMe een nieuw merk te creëren, met een eigen identiteit, maar gesteund door MoMe's expertise.

Quatre Mains haalde zijn inspiratie uit de speelse en creatieve aard van dit product en hield rekening met de trendgevoelige wereld die de horeca nu eenmaal weerspiegeld. Quatre Mains besloot dat er nood was aan een sterke merkidentiteit met presence. Afgeleid van de Engelse productnaam 'syrup', werd het nieuwe merk Sir.Up geboren. Ze brachten de 'Sir' tot leven en gaven hem een unieke persoonlijkheid, met een recht door zee attitude, maar fruitige uitstraling. 

Sir. Up is een cordial van ingedikt sap met als hoofdingrediënten fruit of kruiden. Je kan het vergelijken met siroop, alleen dan veel voller van smaak en een stuk gezonder. Je kunt Sir.Up ook inzetten als homemade lemonade; meng 220ml water met 20ml Sir.Up, voeg wat ijs en garnituur toe en je hebt een mooi glas lemonade!  Voor een glas homemade lemonade is de kostprijs minder dan €0,35 cent. De adviesverkoopprijs ligt rond de €3,- en voor een mocktail kun je zelfs €5,- vragen. Het is dus ook nog eens een goede margemaker!

SIr.Up Cordial assortiment: 
  • Sir.Up Basilicum & Lime
  • Sir.Up Cucumber
  • Sir.Up Earl Grey & Hibiscus
  • Sir.Up Ginger
  • Sir.Up Green Tea & Jasmin 
  • Sir. Up Zesty Lemon
  • Sir.Up Strawberry Mint
  • Sir.Up Tropical
De Sir.Up Cordials zijn tot en met 26 juli in de aanbieding voor €13,49 per fles.
Bij afname van 10 flessen Sir.Up krijgt u een GRATIS Kilner Limonadetap (8L)!

Let wel op: u kunt éénmalig van deze actie gebruikmaken!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 30 Juni 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken