De Menukaart AppHet Zeeuwse bedrijf Web & App Easy heeft een online platform gemaakt voor het digitaliseren van menukaarten: 
demenukaart.app. Nu iedereen tegenwoordig wel zijn of haar smartphone bij de hand heeft, kun je hier goed op inspelen door je menukaart digitaal aan te bieden. Zeker in deze tijd is dit een oplossing om verdere besmetting te voorkomen!


De mogelijkheden:
 1. Gebruik van QR-codes
  Voor iedere menukaart wordt een QR-code gegenereerd welke op bordjes, posters, social media en als tafelstickers kunnen worden gebruikt. Je gast scant deze QR-code met zijn/haar telefoon en gaat direct naar de menukaart van jouw zaak!
 2. Allergenenkaart
  Standaard is de digitale menukaart zo ingericht dat je eenvoudig de 14 verplichte allergenen kunt vermelden op de menukaart. Bij ieder gerecht klik je de aanwezige allergenen eenvoudig op actief.
 3. Direct aanpassingen doorvoeren
  Wanneer inkoopprijzen veranderen willen we dat graag zo spoedig mogelijk doorvoeren in de menukaart. Via het platform is dit eenvoudig te regelen en is de menukaart ook direct live aangepast, handig!
 4. Personalisatie in je eigen huisstijl
  De digitale menukaart kun je eenvoudig zelf voorzien van je eigen huisstijl kleuren en je logo.
De kosten
De eenmalige kosten voor het opmaken van je digitale menukaart bedraagt €299,- met een maandelijks abonnement voor het gebruiken van de digitale kaart van €19,95.

Exclusieve korting als klant van World of Drinks!
Exclusief voor onze klanten geldt er een korting van €5,- per maand zolang de digitale menukaart wordt gebruikt. De kosten bedragen nog slechts €14,95 per maand voor je digitale menukaart!

Meer informatie?
Ga naar demenukaart.app voor een demonstratie of bel Web & App Easy via 0111 407419. Zij helpen je graag met het digitaliseren van je menukaart!
Zoe van Aken
Zoe van Aken 19 Mei 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken