Yalumba Organic

Harmonieus zijn met de natuurlijke omgeving is de kern van hun gecertificeerde biologische wijnbereidingsprogramma, waar hun focus ligt op het maken van heerlijke wijnen waar je samen met familie en vrienden van kunt genieten.

Organic Shiraz 
De druiven voor deze wijn komen van de vier biologisch gecertificeerde wijngaarden die familie eigendom zijn. De Carypides familie wijngaard ligt in
Virginia in de Adelaide Plains. De Barich familie wijngaard aan de Murray rivier in Loxton. De Palena familie wijngaard vlakbij Barmera in Riverland en de Strachan familie wijngaard in McLaren Vale.

Organic Chardonnay
Aan de Murray rivier in Loxton ligt de biologische wijngaard van de Barich familie die prachtige Chardonnay produceert. De druiven van deze wijngaard worden gecombineerd met druiven uit de wijngaard van de Carypides familie in Angle Vale die al jaren hoge kwaliteit Chardonnay maken voor Yalumba. Sinds 2010 zijn zij ook biologisch gecertificeerd. Het zorgvuldig te werk gaan in beide wijngaarden zorgt ervoor dat de druiven in perfecte staat zijn wanneer ze worden geplukt.

Yalumba Organic Shiraz en Chardonnay zijn in de aanbieding voor €7,49 excl. BTW.

De actie loop tot en met 1-3-2020!
Zoe van Aken
Zoe van Aken 24 Februari 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken