Licor 43 Original

Ontdek de smaak van Spanje!

De sensationeel soepele, gouden likeur van Spanje. 

Licor 43 wordt gemaakt op basis van een goed bewaard familierecept welke geïnspireerd is op een eeuwenoude elixer met 43 geheime ingrediënten. De likeur is een afstammeling van een drank die duizenden jaren geleden in de buurt van Cartagena werd gemaakt, Liquor Mirabilis. 
De Romeinse bezetter wilde Liquor Mirabilis aanvankelijk verbieden, maar het bleek een zo diepgewortelde traditie onder de plaatselijke bevolking dat het uiteindelijk naar alle uithoeken van het Romeinse Rijk werd geëxporteerd. Vandaag de dag zijn er slecht drie mensen van de familie Zamora uit het Spaanse Cartagena die het geheime recept van Licor 43 kennen. Voornamelijk kruiden, citrusvruchten en ander fruit, afkomstig uit het Middellandse-Zeegebied, worden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. Licor 43 Original
De Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak.

Perfect Serve: het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktails.

Cocktailinspiratie: Red Sangria 43

Deze vernieuwde versie van de Spaanse sangria is heerlijk fris en extra fruitig en beidt extra smaaknuances dankzij Licor 43. Zoe van Aken
Zoe van Aken 06 September 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken