Cucumis Soda's

Met de frisdranken van Cucumis biedt u uw gasten echt iets nieuws dat het proberen meer dan waard is. Broer en zus vormen een originele uitbreiding van uw vaste frisdrankassortiment. 

The Sophisticated Cucumber van Cucumis is de eerste Duitse komkommerfrisdrank, gebotteld in een van ’s werelds duurzaamste productiefaciliteiten gelegen in het hippe Hamburg. Het drankje met 5% komkommerconcentraat is verrijkt met de hoogste kwaliteit mineraalwater en volledig ‘vegan’. Gezoet met fructose en met een hint van basilicum is deze nieuwe frisdrank volgens de Duitse culinaire site Lecker.de ‘Ein richtiger V.I.P.’, oftewel een Very Important Product.

Inmiddels is de Cucumis familie uitgebreid met een even lieftallig als welopgevoed zusje: Cucumis Sophisticated Lavender. Met hoogwaardig water uit de Auberg-bron en natuurlijk Lavendel-Bergamot extract is ook deze lichte dorstlesser 100% vegan-proof. En net als haar grote broer ziet ook zusterlief er adembenemend mooi uit én is bovendien bijzonder sophisticated. Maar dat spreekt voor zich.

Komkommer en basilicum zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit hippe bars en zijn onmisbaar bij het shaken van bekende cocktails als ‘Moscow Mule’ en ‘Basil Smash’. Daarom leent The Sophisticated Cucumber met een hint basilicum zich ook uitstekend als mixdrankje voor de veeleisende cocktaildrinker. Bovendien is het geen schande om met zo’n flesje in je hand betrapt te worden, het ziet er zonder meer goed uit. Zo passen The Sophisticated Cucumber en zijn zusje qua smaak en uitstraling perfect in de vooruitstrevende horecazaak.

Deze maand zijn de Cucumis frisdranken in de aanbieding!
Zoe van Aken
Zoe van Aken 20 Januari 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken