VINADA Wines

Nu de feestdagen voorbij zijn, is het voor velen de tijd om het jaar goed te beginnen met Dry January: de uitdaging om de hele maand januari geen alcohol te drinken. VINADA biedt de oplossing met haar alcoholvrije wijnen: wél de wijnbeleving, maar zonder het schuldgevoel én met ruim drie keer zo weinig calorieën als een normaal glas wijn.

Met VINADA wordt Dry January een stuk aangenamer! Iedereen kan op ieder moment van de dag genieten van een goed glas wijn. Het assortiment bestaat uit een Sparkling Rosé en een Sparkling Gold, beide wijnen komen uit de Spaanse streek Castilla La Mancha. Eén glas van de alcoholvrije wijn bevat maximaal 23 calorieën, terwijl een glas wijn met alcohol 75 calorieën bevat.

De wijn wordt precies hetzelfde gemaakt als wijn met alcohol, maar de alcohol wordt eruit gehaald door een combinatie van verwarmen en vacuümextractie voor het de fles in gaat. VINADA biedt zo een gezond, caloriearm, maar nog belangrijker: een lekker alternatief van hoge kwaliteit.

De VINADA wijnen zijn deze maand bij ons in de aanbieding, zowel de 75cl en 20cl. Biedt jouw gasten een gezond alcoholvrij alternatief!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 06 Januari 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken