Van Kempen Fruitsappen

Sap waar fruit trots op is!

Echt sap. Van begin tot eind. Sap waar fruit trots op is. Sap waar jij trots op bent. Omdat jij zeker weet dat je met de sappen van Van Kempen Fruitsappen lekkere en eerlijke sappen serveert. Sappen waar jouw gasten van genieten, sappen waar jouw gasten voor terug komen. Want de sappen van Van Kempen zijn geperst uit het volle fruit. Uit zorgvuldig geselecteerd fruit. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen, zonder te werken met een concentraat. We zeiden het al: echt sap.

Het assortiment van Van Kempen Fruitsappen bestaat uit acht verschillende sappen, in drie verpakkingseenheden (185 ml, 75 cl, 1 liter). Afkomstig van de familie Van Kempen in Ouddorp, Zuid-Holland. Fruittelers van huis uit. Lenie, Jan en Jan Willem maken al meer dan twintig jaar fruitsap. Sap waar zij trots op zijn. En na dik twee decennia kan de familie Van Kempen met recht zeggen dat ze alle kennis en ervaring in huis hebben. Ze weten welk soort fruit ze moeten gebruiken, uit welke klimaatzones, uit welke gebieden. Hoe kun je het fruit het beste behandelen? Wanneer worden de vruchten geplukt en geperst? Vragen waar ze bij Van Kempen Fruitsappen wel raad mee weten. Inderdaad: zo krijg je sap waar fruit trots op is.

Waarom Van Kempen Fruitsappen?

Sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn echt puur en echt. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen (met uitzondering van een snufje zeezout aan het tomatensap), gemaakt door een echt familiebedrijf. Een familie van fruittelers. Die oprechte liefde voor fruit proef je!

Exclusief voor horeca, catering & delicatessenzaken
De sappen van Van Kempen zijn niet te vinden in de supermarkt. Kortom: je serveert jouw gasten een bijzonder product. Select, opvallend en origineel sap, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard. En dat betekent dat jouw gasten een goede reden hebben om terug te komen.

Niet gemaakt van geconcentreerd sap
Heel eenvoudig: het fruit wordt geperst en kort verhit. Het blijft sap van begin tot eind. Zo blijven smaak en vitamines behouden. Er zijn altijd regels die de uitzondering bevestigen. 

Eenmalige flessen in doos verpakt: geen statiegeld
Iedere fles ziet eruit als nieuw. Sterker nog: hij is nieuw. Door een eenmalige fles te gebruiken is een verzorgde uitstraling gegarandeerd. De familie Van Kempen gebruikt glazen flessen omdat glas de smaak niet beïnvloedt.

Smaakvol door juiste fruitselectie en herkomst
De ene appel is de andere niet. Na twintig jaar sap maken, kan de familie Van Kempen naar eer en geweten zeggen dat ze de weg weten. Ze weten waar en welke sinaasappels het lekkerste zijn, welke appelrassen ze kunnen combineren en wanneer ze de druiven en tomaten moeten laten plukken. Een kwestie van kennis en ervaring. Dat proeven jouw gasten!

Geen toevoegingen
Natuurlijk voegen ze géén kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur- geur- smaak- of zoetstoffen toe. Alleen het tomatensap vraagt om een snufje zeezout. Wat zit er wél in sap van Van Kempen Fruitsappen? Voor 0,1 liter sap is gemiddeld een kwart tot een halve kilo fruit nodig. Het sap bevat vervolgens doorgaans twee keer zo veel vitaminen en mineralen dan vers fruit. Wellicht ten overvloede: alle vruchtensappen zijn vetarm, zuiver plantaardig en vitamine- en vezelrijk.

Biologisch appel- of sinaasappelsap: u kiest!
De meningen zijn verdeeld: is biologisch inderdaad de beste keuze? Een lastige discussie, met veel verschillende opvattingen en invalshoeken. De familie Van Kempen laat jou graag zelf de keuze, zodat je producten serveert waar je zelf achter staat.

Aandacht van de Familie van Kempen
Sap waar fruit trots op is, sap waar de familie Van Kempen trots op is. Jan, Lenie en Jan Willem waken over de kwaliteit van hun sappen. Vanuit liefde voor de natuur, liefde voor de Hollandse grond en liefde voor 'gewoon' lekker sap. Al twintig jaar met volle overtuiging, zonder toeters en bellen. 'Het is de binnenkant die telt'. Dat zeggen de Van Kempens niet voor niets!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 05 Oktober 2021

Eerdere blogs van Zoe van Aken