Rivella

Rivella is dé gezondere keuze binnen fris met slechts 5kcal per 100 ml. Licht en verfrissend, met toch een natuurlijke en volle smaak. Een onmisbare unieke drank op elke kaart, omdat:

  • Rivella perfect inspeelt op de behoefte naar laag calorische frisdranken;
  • De populariteit van Rivella hard blijft groeien;
  • Rivella een margerijk product is.

Rivella heeft een lange, rijke historie om trots op te zijn. Rivella is van oorsprong een Zwitsers merk en is in 1957 naar Nederland gehaald als eerste caloriearme frisdrank van Europa.

Rivella is dé frisdrank voor iedereen die graag bewust zijn eigen keuze maakt. De wereld is al schreeuwerig en druk genoeg. Wees gewoon lekker jezelf. Da’s wel zo naturel. En naturel, da’s wel zo lekker.

Steeds meer mensen kiezen voor de bewuste verfrissing die Rivella te bieden heeft. Als consumenten de vrije keus hebben, bijvoorbeeld in de supermarkt, kiest gemiddeld 1 op de 5 mensen voor Rivella. Het is een van de snelst groeiende frisdrankmerken.

Om dat te vieren, is er naast Rivella Original nu ook Rivella Cranberry in de horecafles: dat is al het goede van Rivella, maar dan met de frisfruitige smaak van cranberry. Net als de andere smaken bevat ook deze variant slechts 5 kcal per 100 ml. Lekker jezelf zijn wordt zo wel héél verleidelijk.

Krijg deze maand 30% korting op Rivella!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 09 Maart 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken