Ontvang een GRATIS La Trappe Wandbord

Ontvang een GRATIS La Trappe Wandbord bij afname van 3 vaten La Trappe (in de mix) en/of 5 kratten La Trappe (in de mix).


La Trappe Trappist is integer gebrouwen bier. Maar het smaakt naar meer. Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met de monniken. De stilte.

Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van de trappistenmonniken.


La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij in het Brabantse Berkel-

Enschot. Bierbrouwerij de Koningshoeven is daarmee één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. Dit label - verleend door de Internationale Vereniging Trappist - garandeert de herkomst van trappistenproducten volgens de volgende criteria:

• productie vindt plaats binnen de muren van een trappistenabdij

• onder toezicht en verantwoordelijkheid van monniken

• en een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen.

Puur en eerlijk. En dat proef je.

In maart werden de 76 winnende bieren van de Dutch Beer Challenge 2019 bekend gemaakt. Met trots heeft La Trappe daar goud in ontvangst mogen nemen voor de La Trappe Blond en La Trappe Tripel. Hun Quadrupel en Witte Trappist behaalden een bronzen medaille. Een enorme bekroning op dit alles is dat de La Trappe Tripel uiteindelijk verkozen is tot “Beste Bier van Nederland 2019”. 

LET OP: het La Trappe Wandbord wordt nageleverd door de vertegenwoordiger van La Trappe!
Zoe van Aken
Zoe van Aken 03 Juli 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken