Hero Sappen

Hero maakt al sinds 1938 de lekkerste dranken op basis van fruit en die jarenlange ervaring proef je terug in hun producten.

Hero Cassis

Hun Cassis is misschien wel het bekendste Hero product. Het wordt door de consument gezien als de enige, échte cassis. En dat is niet voor niets. Het wordt gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, met een volle, ronde smaak. Hero Cassis was in 1938 één van de eerste frisdranken in Nederland die met écht vruchtensap werd gemaakt.

Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Na de oogst worden ze bij de bessenteler ontsteeld, gekneusd en geperst. Daarna wordt een gedeelte onderworpen aan een natuurlijk gistingsproces waarbij verborgen geur- en smaakcomponenten vrijkomen. Hieraan dankt Hero Cassis haar volle ronde en unieke smaak. Verras en verwen uw gast met deze enige, échte cassis!

Hero Sap

Naast Cassis maken ze natuurlijk ook sappen. Ze hebben meer dan 100 jaar kennis van fruit en die gebruiken ze om de lekkerste fruitsoorten te selecteren en het lekkerste sap te maken. Zoals Appelsap, Sinaasappelsap en Tomatensap. Het fruit is vol van smaak en dat houden ze het liefst zo puur mogelijk.

Speciaal voor de Horeca is een selectie van hun sappen verkrijgbaar in een glazen flesje van 0,2 liter. Ideaal om uit te serveren!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 06 Mei 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken