Schweppes Premium Mixers

Schweppes, uitvinder van de bekende Indian Tonic, stelt zijn nieuw juweeltje voor: Schweppes Premium Mixer, een gamma Tonics met zes smaken dat speciaal voor en door kenners werd ontwikkeld. De perfect gevormde bubbels en subtiele smaken leven samen in een sublieme fles, helemaal in lijn met de uitstekende reputatie van het merk. 

Tonics ontwikkeld door gerenommeerde mixologists. Speciaal gecreëerd voor de ultieme cocktail. De ongeëvenaarde intensiteit van de langst houdende bubbel laat je tot wel 30 minuten genieten van de perfecte mix. Zelfs de verpakking draagt bij aan de instandhouding van de kwaliteit. Alles in de receptuur is ontwikkeld om de spirit zo goed mogelijk naar voren te laten komen.

Schweppes Premium Tonic Orange Blossom & Lavender
Gebruik deze tonic voor een florale mix met subtiele aroma's van lavendel en oranjebloesem. De bloemige toets streelt je papillen en is het perfecte supplement voor droge gins. Een gin & tonic met een mediterraans kantje, die al zijn finesse vrijgeeft.

Schweppes Premium Hibiscus Tonic
Deze tonic onderscheidt zich door een subtiel fleurige en fruitige smaak en door een lichtroze tint die ons doet denken aan de kleur van de Hibiscus bloem. Deze plant, die al eeuwenlang gebruikt wordt in Azië, Afrika en de Caraïben, vormt de perfecte aanvulling voor een elegante en evenwichtige Gin Tonic met fleurige toetsen.

Schweppes Premium Ginger Ale
Subtiele gemberaroma’s & een verrassend frisse smaak, om nieuwe smaken te ontdekken.
Perfect in de mix met whisky, bourbon, rum en premium wodka.

Schweppes Premium Matcha Tonic
De Matcha tonic is uitgewerkt in respect van de traditie. Deze verfijnde en subtiele tonic suggereert de elegantie en finesse van Japanse thee. Gebruik deze tonic voor een zachte en kruidige mix. Perfect om met premium Gins te mixen, maar ook ideaal bij Mezcal, Tequila en Wodka.

Schweppes Premium Indian Tonic
Premium Mixer met subtiele aroma's, een overvloed aan fijne bubbels en met het juiste suikergehalte om optimaal te blenden met alcohol en de aroma's hiervan te versterken.

Gebruik deze premium tonic Voor de originele Gin & Tonic. De toets van limoen gaat wonderlijk samen met de smaak van jeneverbes, de basis van gin. De ideale mengeling voor verschillende premium alcoholische dranken. Dankzij de subtiele en discrete smaak komen de aroma's van kwaliteitsalcohol optimaal tot hun recht.

Schweppes Premium Pink Pepper Tonic
Gebruik Pink Pepper voor een pittige mix. Kenners die op zoek zijn naar nieuwe zintuiglijke ervaringen wagen zich aan deze tonic. Roze Peper, een kruid dat heel nauwkeurig bestudeerd is om het wezenlijke van sterke alcoholische dranken te laten floreren en er een licht rebelse toets aan te geven.


Login met uw account om deze aanbieding te bestellen.

 

Zoe van Aken
Zoe van Aken 04 Mei 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken