Social Spreekuur bij I AM Social

 Herken je dit? Je bent de laatste tijd lekker actief bezig met   het Instagram account van jouw zaak, maar loopt   regelmatig tegen dingen aan waarvan je denkt 'Hé, hoe zit   dat?' Van die dingen die je al gauw laat voor wat ze zijn als je   niet weet hoe je het voor elkaar krijgt.

 Hoe krijgen sommigen bijvoorbeeld van die highlight covers   in hun huisstijl (of hoe krijgen ze überhaupt highlights)?! En   waarom kan je bij de ene story wel 'up swipen' en bij de   andere niet? Met welke tool kan je je content inplannen?   Hoe zorg je voor meer interactie op je account? Wat is toch   die link in de bio? Welke hashtags moet ik gebruiken? En   waar vind ik mijn DM's?

Speciaal voor dit soort vragen heb ik - Anne-Monique - het Social Spreekuur in het leven geroepen. In dit uur kun je alle vragen die je hebt met betrekking tot Instagram aan mij stellen en zal ik je voorzien van tips & tricks die specifiek op jouw account gericht zijn. Daarnaast help ik je ook nog op weg met wat nieuwe content ideeën. Na een uur ben je helemaal up to date en kun je weer lekker verder knallen met je Insta-account! 

Het Social Spreekuur bedraagt normaal gesproken €59,- ex BTW, maar speciaal voor World of Drinks klanten geldt een gereduceerd tarief van €49,- ex BTW. Het is ook mogelijk te kiezen voor een sessie van 2 uur, hiervoor geldt de actie: van €99,- ex BTW voor €89,- ex BTW.

Het Spreekuur is te boeken:

- in Zierikzee;
- op een locatie naar jouw keuze (bovenstaande prijs is ex. reiskosten);
- via Skype, Facetime of telefonisch. 

Heb je vragen of wil je direct een Social Spreekuur sessie boeken? Stuur dan een appje met jouw voorkeur voor datum en tijdstip naar Anne-Monique via 0628785169 of mail naar info@i-am-social.nl.

Kijk voor meer informatie over Anne-Monique en I AM Social op Instagram via @iam.social.

Geschreven door: Anne-Monique Schouten
Zoe van Aken
Zoe van Aken 03 Oktober 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken