Sprankelend het nieuwe jaar in!

De feestdagen komen er weer aan! Zoekt u nog een heerlijke champagne om aan te bieden aan uw gasten? Hieronder vindt u een feestelijke selectie geselecteerd door World of Drinks:

Castellane Commodore Brut
Deze champagne heeft een mooie fijne mousse met tonen van citrus, bloemen en wit fruit. Elegant en levendig van smaak. Heeft een minimale rijping van 24 maanden gehad. Is gemaakt van druiven afkomstig van zeer oude stokken, dit geeft hem zijn volle smaak.

Champagne Moet & Chandon
Brut Imperial is bleek witgoud van kleur met hele fijne, superkleine belletjes. Expressieve aroma's van lindebloesem, brooddeeg en toast, de smaak is vineus, fijn, levendig en romig met zachte rondingen.

Champagne Piper Heidsieck Brut
Een fruitige Champagne met een zachte mousse die sappig en open van karakter is. De zachte smaak wordt gedomineerd door rijpe appel en peer en wordt onderbouwd door een nootachtige toon met hints van witte citrusvruchten en toast.

Champagne Lallier R.014 Brut
R.014 op de fles staat voor het jaar 2014, wat betekent dat dit een champagne is gemaakt uit dat jaar. Normaal gesproken worden jaren geblend in de Champagne, maar in uitzonderlijk goede jaren wordt er een Vintage Champagne van gemaakt.

Deze Vintage heeft subtiele fruitsmaken, citrus en honing voeren de boventoon. De mousse is betoverend en de wijn heeft een mooie balans en structuur.

Champagne Rene Schloesser Brut
Mooie frisse Champagne met behoorlijke fruitsmaken. Mooi in balans met veel smaak en lange afdronk.

Bollinger Special Cuvee Brut
Prachtige goudgele Champagne. Gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, karamel, walnoten, peer, rijp fruit en champignons. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.

Ayinger Brut Majeur
Ayala Brut is een frisse, elegante Champagne met langdurige rijping. De Champagne heeft een licht gouden kleur en fijne bubbels, expressief en fruitig van smaak, gevolgd door een lange afdronk.


Zoe van Aken
Zoe van Aken 17 December 2018

Eerdere blogs van Zoe van Aken