Dutch Bargain Soft Tropical Waves

Dutch-Bargain-in-tekst.jpgDutch Bargain
Eigenzinnige bieren, impulsief en ondeugend!  

Dutch Bargain is opgericht in 2016 in Groede, een klein dorpje in Zeeland. Het biermerk is opgericht door de 3 vrienden: Marc Menue, Stijn Jordans en Thibo Baccarne. Met Dutch Bargain als merk willen de metgezellen de Nederlandse (en later Europese en wereld-) markt veroveren. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Ze brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan wereldse biercultuur, vanuit het zonovergoten mooie Zeeland.

Unieke bieren met verrassende smaken
Dutch Bargain bieren kunnen we omschrijven als eigenzinnig, impulsief en ondeugend! Ze mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Kenmerkend voor alle bieren zijn de complexiteit, unieke toevoegingen en de perfecte balans tussen alle smaakcomponenten.

Dutch Bargain Tropical Waves
Zachte tropische golven bereikten de Zeeuwse kust. Surf's Up! Of tenminste als je van kleine, kniehoge zomergolven houdt... Nou ja, of je kunt gewoon achterover leunen en ontspannen met deze Tropical Hazy Pale Ale van 3.5%. 

Dit heerlijke heldergele bier zit bomvol tropische aroma's door het gebruik van Cryo Pop, Simcoe en Amarillo hoppen. Cheers!

Jason Wasker
Jason Wasker 01/04/2024